Modalitati de Plata

MODALITATI DE PLATA

Noi vrem ca experienta ta sa fie placuta și simpla pana la capat. Inclusiv cand vine momentul sa achiti factura. La MIYU, poti plati exact asa cum vrei si cum iti este la indemana:

NUMERAR: Plata numerar este cunoscuta și ca plata ramburs. Plata se face în lei, în limita maxima a 5.000 lei pentru persoanele juridice și a 10.000 lei pentru persoanele fizice. Plata se va efectua în momentul în care curierul ajunge cu produsele la adresa de livrare solicitata.

CARD: Plata se face cu ajutorul unui card (VISA sau MASTERCARD). Vei fi redirectionat catre procesatorul de plati online cu care lucram, NetopiaMobilPay.ro, pentru ca plata sa se realizeze în conditii de deplina securitate*. Este necesar sa completati toate datele pe care NetopiaMobilPay.ro le solicita prin intermediul formularului (nume, prenume, numar de card, cod de securitate). Dupa acest moment, suma de bani este blocata în contul tau și poti verifica acest lucru. Daca alegi aceasta modalitate de plata nu iti este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
*NetopiaMobilPay.ro pune la dispoziția ta un sistem de tranzactionare prin procesare 3D Secure. Acest sistem, 3D Secure, te asigura ca pe parcursul tranzactiei nici o informatie cu privire la cardul tau nu este retinuta pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, datele tale fiind procesate direct de Visa și Master Card.

PLATA IN RATE Puteti alege sa achitati produsele prin efectuarea platii online, in rate, fara dobanda, prin card de cumparaturi ( Credit Europe Bank , Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance)


Produs adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate:
Total:
Exista in cos 0 articole. Exista 1 produs in cos.
Valoarea produselor comandate :
Valoarea transportului:  A fi determinat
Total:
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile