Despre noi

Miyu a luat nastere din pura pasiune pentru tot ceea ce inseamna « frumos ».
In 2017, cu suficienta maturitate, atat in conceperea propriului stil, cat si in sfera antreprenoriatului, insa si cu multe necunoscute, doua prietene au ales sa transforme o pasiune comuna, intr-un business in fashion. Dupa indelungi discutii despre cum ar fi si ce ar presupune o astfel de initiativa, am decis ca trebuie sa oferim si noi, iubitoarelor de fashion, o perspectiva proprie asupra acestui domeniu.

                                                                            

Initial, am ales sa importam de la diferite case de design, raspunzand astfel, nevoii clientei noastre, de acel « altceva » ce nu se gasea in piata autohtona.
Materialele deosebite, aplicatiile cusute manual si imprimeurile ce nu pot trece neobservate fac din aceste produse, piese unice. Mai mult, pentru ca nu ne plac seriile, am ales sa marjam pe noutate si nu pe cantitate, oferind clientei noastre oportunitatea de a se simti deosebita purtand o piesa MIYU ce poarta in titlu denumirea LIMITED EDITION.

Ulterior, in toamna anului 2018, simtind nevoia de a ne exprima propria viziune si de a aduce un aer proaspat, ne-am inarmat cu rabdare si curaj si am ales sa trecem la o etapa urmatoare, am spune noi, fireasca, aceea de a fi producatori.Pe scurt, a luat fiinta ATELIERUL MIYU | 100% Romanesc. 
Ne-am straduit  sa tinem aproape oameni profesionisti, atenti la detalii, cu un profund simt artistic, alaturi de care sa  ne bucuram zi de zi de noi provocari si de frumusetea lucrului in atelier, incercand sa dam viata unor produse sarmante, unice care sa se diferentieze de moda rapida, de masa.
Experienta ne-a invatat ca noi, toate, suntem diferite, ca  de cele mai multe ori avem nevoie de un stil personalizat si ca timpul este extrem de pretios. Astfel, am ales sa venim in intampinarea celei ce ne poarta si cu optiunea de a realiza produse "custom" (in limita disponibilitatii de material) dupa dimensiuni(bust, talie, sold).

Ne-am dorit mai mult si in 2020, desi a fost un an al schimbarilor si al necunoscutelor, am decis ca a venit momentul sa avem si o prezenta fizica. Asa a luat nastere showroom-ul din Focsani,  un spatiu luminos, cu usoare touch-uri feminine si elegante ce ofera celei ce alege sa ne treaca pragul, o experienta cat mai placuta.

 

In final... suntem aici datorita tie!

Iti multumim ca ai ales MIYU si ne bucuram ca ai intrat in lumea noastra.

 
***Cristina si Madalina***


Produs adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate:
Total:
Exista in cos 0 articole. Exista 1 produs in cos.
Valoarea produselor comandate :
Valoarea transportului:  A fi determinat
Total:
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile